IZA SUSHI & WOK

IZA SUSHI & WOK Sushi & Wok

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1018 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Iza Sushi & Wok. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 21:18 Altijd super lekkere wok boxen en een bizar snelle levering (donderdag)
14 mei 2022 om 22:59 Lekkere sushi en smaakte vers. Wel jammer dat je geen soja saus en wasabi erbij krijgt.. Nog nooit meegemaakt als ik ergens sushi bestelde! Volgende keer hoop ik dat het er wel bij zit! ;))
12 mei 2022 om 20:03 Erg lekker, bezorging duurde alleen een stuk langer dan van te voren voorspeld.
4 mei 2022 om 20:47 Ik moest bijna een half uur wachten op me eten!! Gelukkig was nog een beetje warm
1 mei 2022 om 20:06 Lekker als altijd maar belachelijk duur geworden! 35 euro voor 2 bakjes en 3 loempiaatjes , gaat nergens meer over!!
24 apr 2022 om 20:05 Heerlijk, netjes op het aangegeven tijdstip bezorgd en dat op een zondag :)
19 apr 2022 om 19:08 De gevraagde extra Garnalen waren niet aanwezig in de gevraagde kip wok. Waardoor ik extra heb moeten betalen terwijl ik niet heb gekregen wat ik wilde. Denk niet meer dat ik hier bestel.
13 apr 2022 om 18:59 Smakelijke Poke bowl en vriendelijke bezorging
13 apr 2022 om 12:08 Super lekker zoals altijd
10 apr 2022 om 22:16 Zoals gewoonlijk, vers en overheerlijk!
10 apr 2022 om 19:05 Lekker zoals altijd!!
9 apr 2022 om 21:48 Heerlijk eten en super goed op temperatuur. En dubbele drankjes geleverd gekregen. Dank u.